Horecabeveiliging

Veiligheid voor u en uw gasten

Veiligheid staat bij H.V. Security & Services voorop. Wanneer H.V. Security & Services beveiligt bij u  in de Horeca, draagt H.V. Security & Services zorg voor het bewaren van de orde en veiligheid in en om de horecagelegenheid. Er wordt gelet op bezit van verboden wapens, drugs, maar ook naleving van kleding voorschriften (indien gewenst), het toelatingsbeleid en het signaleren van het verkeren onder invloed van alcohol en/of verdovende middelen.

Tot de taken van de Horecabeveiliger van H.V. Security & Services behoren dan ook het eventueel weigeren van personen op basis van het toelatingsbeleid, het houden van toezicht en/of orde, bewaken in de ruimten waar gasten zich bevinden, handelen bij orde verstoringen in het algemeen zoals ruzie, vechtpartijen, zakkenrollen en vernielingen, in het uiterste geval zorg dragen voor het verwijderen van gasten en orde herstellend handelen bij calamiteiten zoals vecht- en schietpartij en, ongevallen en brand.

De Horecabeveiligers bij H.V. Security & Services worden geselecteerd op het gedecideerd kunnen optreden in bovenstaande gevallen. De beveiligers hebben ervaring en weten hoe zich te gedragen in lastige situaties. Als Horeca bedrijf geeft u aan wat uw wensen zijn, en H.V. Security & Services zorgt dat deze wensen uitgevoerd worden.