Portiers

H.V. Security & Services stelt dat een portier of een medewerker bij de receptie het gezicht van uw bedrijf of organisatie moet zijn.

Tevens heeft de medewerker van H.V. Security & Services door zijn positie een belangrijke rol in uw complete veiligheidsmanagement.

Daarom kunt u bij H.V. Security & Services desgewenst tot 24 uur per dag beschikken over portiers en receptie medewerkers die uitblinken in gastvrijheid, maar natuurlijk ook de vaardigheden hebben om de veiligheid te garanderen.

Onze medewerkers hebben een brede opleiding achter de rug. Gedurende die opleiding komen alle facetten aan de orde, voor een effectieve uitoefening van hun functie: van etiquette tot en met conflicthantering.

Aan de hand van uw wensen bereiden wij uw nieuwe portier of receptionist optimaal voor op zijn of haar nieuwe taken. Hierdoor zorgt H.V. Security & Services dat er iemand op die stoel zit, welke optreedt als verlengstuk van uw organisatie.

Wij kunnen zorgen voor 24-uurs bereikbaarheid. 100% bezetting ook bij ziekte, vakantie en in piek periodes.

Wij werken, als u dat wenst, met vaste medewerkers per locatie. De specifieke geselecteerde medewerkers zijn ook in te zetten voor ondersteuning van de facilitaire organisatie, waarbij ze zelfstandig vragen,klachten en storingen kunnen afhandelen.